Stolta Sponsorer

Rögle BK

PensionsOptimering är stolt sponsor och partner till Rögle BK som är en ishockeyklubb där det både bedrivs elitverksamhet på junior- och seniornivå samt breddverksamhet på barn- och ungdomssidan.
Det spelades bandy så tidigt som 1921 men Rögle BK bildades i december 1932 då man hade sitt första organiserade styrelsemöte. Rögle BK har i dag skånsk hockeys största verksamhet med över 400 ungdomar och sammanlagt 18 ungdomslag, 2 juniorlag och 1 A-lag i seriespel.

OV Helsingborg

OV Helsingborg är en handbollsklubb med höga ambitioner. OV har herrlag i Handbollsligan och damlag i Allsvenskan. OV drivs av mottot Handboll för alla. Det betyder att OV ständigt flyttar fram positionerna för handbollen i Helsingborg. PensionsOptimering är stolta sponsorer och ingår i OVs eget lag av partners och som kallas De Sexton. De Sexton är partners som har viljan och styrkan att tillföra något mer till handbollen i Helsingborg. Tack vare De sexton får fler barn och ungdomar möjlighet att utvecklas inom handbollen samtidigt som OV Helsingborg spelar på elitnivå.

Få ett tryggt liv på lång sikt

Vi samlar ihop och ger dig en kostnadsfri överblick över din pension, dina försäkringar och ditt sparande. Vi hjälper dig att hitta lösningar som passar dig och tryggar din framtid.